Niemand minder dan oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting komt volgende maand naar Dorpshuis De Geist in Sint Pancras. Onder het motto van zijn lezing 'Code Blauw' vertelt de mediapersoonlijkheid vrijdag 22 september vanaf 20:15 uur over wat hij heeft meegemaakt bij het politiekorps.

Wilting stond als woordvoerder vooraan bij verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan de Bijlmerramp, verschillende liquidaties en de ontvoering van biermagnaat Freddy Heineken en zijn chauffeur. "Het belooft een leerzame, mooie, spannende en soms verdrietige avond te worden", schrijft het dorpshuis aan de Vinkenlaan.ย Na afloop signeert Wilting zijn boeken 'De roerige jaren van een politiewoordvoerder' en 'Gevaar loert overal'. Deze boeken zijn direct na de voorstelling te koop.

Een kaartje kost 13,50 euro en is te koop via dorpshuisdegeist.nl.
Pin It
Bekeken: 908x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/