Op de N242 in Heerhugowaard vond woensdagmiddag een zwaar verkeersongeval plaats met drie auto's en een aanhanger. Een automobilist met technische problemen aan de besturing reed tegen twee tegenliggers en een aanhanger. De ravage was enorm, maar wonderwel raakte niemand gewond.

De bestuurder van een Daihatsu terreinwagen reed over de Westerweg richting het noorden toen hij steeds meer moeite kreeg met sturen. Na de bocht bij de spoorbrug ging het mis. De man dreigde op de verkeerde weghelft te komen en stuurde flink tegen. Zijn auto kwam op twee wielen alsnog op de verkeerde weghelft, terwijl er net een tegenligger passeerde. Bij elkaar werden twee auto's en een aanhanger geraakt. De aanhanger werd met trekhaak en al losgerukt. Zwaar beschadigd eindigde Daihatsu op de kant op de verkeerde weghelft. De weg lag bezaaid met glas en brokstukken.

De weg werd tijdelijk afgesloten voor de hulpverlening, de opruimwerkzaamheden en het weghalen van de auto's en de aanhanger.
Pin It
Bekeken: 3078x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/