Het is een traditie die Buurthuis De Hoeksteen in Heerhugowaard er graag in houdt: de 'Kinder Vakantie Spelen' in de laatste week van de zomervakantie. Die vakantie staat op het punt te beginnen, vrijdag 21 juli is de laatste officiële schooldag en sommige basisschoolleerlingen zijn zelfs dan al vrij. Tijd dus om de kinderen in te schrijven voor de 'Kinder Vakantie Spelen'.

Dat is tenminste wat Buurthuis De Hoeksteen laat weten aan Dijk en Waard Centraal: "Wees er snel bij, want vol is vol." Tijdens de feestelijke week vol spelletjes en leuke ontmoetingen werkt het buurthuis met twee groepen, één groep voor kinderen die op hun school in groep 1, 2, 3 of 4 zitten, en één groep voor oudere basisschoolkinderen. Er zijn dus zeker wat plaatsjes te verdelen, maar snel reageren wordt aanbevolen.

Tijdens de 'Kinder Vakantie Spelen' gebeurt er van alles. Zo maken de oudere kinderen een spannend avontuur mee in het Park van Luna, waar ze overnachten in een grote circustent. Verder staat er een busreis naar een grote speeltuin op het programma, maar welke, dat krijgt Dijk en Waard Centraal nog niet te weten: "Dat is geheim." Uiteraard kunnen kinderen de hele week rekenen op leuke spelletjes en gezellige activiteiten samen.

Inschrijven voor de 'Kinder Vakantie Spelen' kan via de website van Buurthuis De Hoeksteen. Daar staat ook nog extra informatie, en het advies om mobieltjes thuis te laten. Dat is vooral om schade of zoekraken te voorkomen, maar het onderstreept ook nog maar eens dat die apparaten helemaal niet nodig zijn voor een week vol vakantievertier.
Pin It
Bekeken: 963x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/