Ook deze maand houden de wijkagenten een spreekuur in De Binding. Daphne Hofmans en Cengiz Guney gaan woensdag 12 juli van 10:00 tot 11:30 uur weer in gesprek met bewoners van de verschillende Dijk en Waardse kernen. Ook zijn deze keer BOA's aanwezig tijdens het spreekuur.

Geรฏnteresseerden kunnen tijdens de middag vrij inlopen en vragen stellen over tal van onderwerpen. Voor wie niet naar het spreekuur kan, is het ook mogelijk om per mail in contact te komen. Daphne is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Cengiz via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Telefonisch zijn ze beschikbaar via 0900-8844.
Pin It
Bekeken: 975x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/