Hij wordt zondagavond even voor middernacht nog op de CDA-website vermeld als fractievoorzitter en nog geen anderhalf jaar geleden was hij, tijdens de verkiezingen, het boegbeeld van de Alkmaars CDA-fractie. Maar zondag liet hij via een brief weten zich niet langer te kunnen vinden in de koers die de landelijke partij vaart en dat hij het CDA verlaat. Verlaat hij ook de Alkmaarse politiek? Dat niet, Gosse Postma stapt over naar de lokale partij BAS van fractievoorzitter Ben Bijl.

In de brief die hij aan het einde van de middag naar burgemeester Anja Schouten en de Alkmaarse griffie heeft gestuurd is te lezen: "Dit doe ik met mijn pijn in het hart. Tijdens de worsteling die ik de afgelopen maanden doormaakte heb ik leuke gesprekken gehad met Ben Bijl en de rest van de fractie van Bas. Het programma en waar Bas voor staat en de op Alkmaar gerichte politiek maken dat ik mij graag aansluit bij deze fractie." De afgelopen dagen was Postma al niet meer bereikbaar voor commentaar op lopende zaken en de val van het kabinet.
Pin It
Bekeken: 1688x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/