Michiel Borstlap komt zaterdag 15 juli naar Podium Victorie in Alkmaar om een ode te doen aan Herbie Hancock. Net als de legendarische Amerikaanse bandleider en jazzpianist is Borstlap altijd op zoek naar de verrassende volgende stap in zijn ontwikkeling. Nu dat hij zelf een gevestigde naam is eert hij met deze show de man die hem vaak inspireerde.

Michiel Borstlap is een wereldwijd bekende pianist en componist, met onder andere een Gouden Kalf en een Edison op zak. Hij wordt door velen geroemd om zijn veelzijdigheid: zijn wortels in de traditie van de jazz, een eigen opvatting over fusion, pop/rock georiënteerde muziek en impressionisme.

Voor het optreden wordt de Kleine Zaal omgetoverd tot een sfeervolle jazzclub. Aanvang is om 20:30 uur, maar de zaal opent al een uur eerder. Kaarten en meer info via podiumvictorie.nl.
Pin It
Bekeken: 984x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/