Dankzij politiehond Mats zijn vorige week drie verdachten van inbraak opgepakt in Heerhugowaard. Dat meldde de dienst Politiehonden Noord-Holland donderdag via sociale media. De recherche onderzoekt de zaak.

In de late avond kreeg de politie in Heerhugowaard melding van een mogelijke inbraak. De melder zag een aantal personen die zich verdacht gedroegen en belde 112. Voor de zekerheid reed ook een hondengeleider met diensthond Mats op de melding, en dat kwam goed uit. De verdachten waren bij aankomst inmiddels weg en tijdens de zoektocht bracht de neus van Mats hem naar een poortdeur een heel eind verderop. De geleider kon inbrekersgereedschap zien en besloot de tuinpoort te forceren. Na de procedurele sommaties kwamen er drie verdachten tevoorschijn, die voldeden aan het signalement.

"Dit boevengilde is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, daar neemt de recherche de zaak verder in onderzoek!" (foto: Politiehonden Noord-Holland)
Pin It
Bekeken: 2606x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/