Gemeente Heiloo heeft zoals eerder aangekondigd de Vennewatersweg aan laten passen. Ter markering van het inhaalverbod is de middenlijn helemaal doorgetrokken. Ook zijn bij de Hogeweg en de Westerweg aan weerszijden van de kruisingen drempels gelegd. Er komen nog extra borden die de maximumsnelheid van 50 km/u aangeven.

De maatregelen zijn tijdelijk. In het kader van het gemeentelijke verkeersplan wordt de Vennewatersweg de komende jaren opnieuw ingericht. In het nieuwe ontwerp is veel aandacht voor fietsveiligheid. (foto: gemeente Heiloo)


Begin december stemde de gemeenteraad van Heiloo in met aanpassing in het Verkeersbeleid 2018-2030. Een meerderheid stemde voor 'optie B', oftewel een knip in de Kanaalweg en eenrichtingsverkeer op de Willibrordusweg.

Een meerderheid besefte zich dat optie B van adviesbureau Goudappel niet populair zal zijn bij bewoners langs de wegen die drukker worden, maar vond ook dat alleen ingrepen in het centrum niet zouden volstaan. Temeer omdat Heiloo flink groeit.

De aanpassingen worden uitgevoerd nadat de A9-aansluiting klaar is, en zijn eventueel omkeerbaar.


Pin It
Bekeken: 718x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/