Waar College Tour-presentator Twan Huys normaal gesproken vragen stelt aan zijn gesprekspartner, komt hij zaterdag 10 juni naar Heiloo om vragen te beantwoorden. Huys geeft dan van 14:00 tot 15:00 uur een interactieve lezing in het Julianaklooster van bedevaartsplaats Onze Lieve Vrouw ter Nood.

De presentator van College Tour en diverse documentaires is zijn leven lang een gepassioneerd wandelaar. Van jongs af aan ging hij met zijn ouders op pad in de heuvels van Zuid-Limburg, op zoek naar zeldzame orchideeën, ijsvogels en dassen. In zijn nieuwste boek Wandellust verbreedt hij zijn horizon en beschrijft de mooiste wandelgebieden van Nederland. In een turbulent jaar vindt hij rust tijdens lange tochten, soms met zijn vader en moeder, beiden ver in de tachtig, soms met vrienden en bekenden als Herman Finkers, prinses Irene, Geert Mak en Jane Goodall. Huys neemt de lezer mee van het Springendal tot aan Tiengemeten, van de Veluwe tot aan de Schoorlse Duinen, van Terschelling naar het Limburgse Gerendal, en nog veel verder.

De lezing wordt gegeven in de Engelenzaal van het klooster in Heiloo. Kaarten kosten tien euro. Dat is inclusief koffie en thee en een hapje en drankje achteraf. Ook is het mogelijk om het boek Wandellust in het Julianaklooster te kopen en te laten signeren door Huys.
Pin It
Bekeken: 745x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/