De politie heeft nog eens drie mensen opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de rellen in het AZ-stadion rondom de wedstrijd tegen West Ham United. In totaal zijn er nu zeventien mannen verdachte.

Vlak voor het fluitsignaal van de return van de halve finale van de Conference League anderhalve week geleden breekt een groep van naar schatting 150 mensen uit hun supportersvakken en gaat naar de tribune met aanhangers van het rivaliseren West Ham United. Om nog meer mogelijke betrokkenen te identificeren, worden dinsdagavond vijf nieuwe foto's in het programma Opsporing Verzocht getoond. Die zijn gemaakt in het stadion, zo laat de woordvoerder van de politie weten aan mediapartner NH Nieuws.

Vorige week zijn al beelden getoond van verdachten van openlijke geweldpleging en mishandeling. Daarop hebben mensen zich bij de politie gemeld en kwamen tientallen tips binnen. Drie van de mannen zijn nog niet gepakt. "Een groot deel van de verdachten droeg tijdens de ongeregeldheden gezichtsbedekking, zoals mondkapjes en bivakmutsen", schrijft de politie. Maar nu heeft de politie in samenwerking met een team van de KNVB eerdere beelden uit het stadion vergeleken.

Volgende week, op 6 en 7 juni, wordt een deel van de verdachten al vervolgd onder de noemer 'snelrecht'.
Pin It
Bekeken: 3181x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/