Ieder jaar verzorgt Humanitas een speciale Kindervakantieweek voor 30 kinderen in regio Alkmaar. Stichting Doesgoed en de Alkmaarse sportschool Tree11 steunen het initiatief en organiseerden zaterdag voor de tweede keer een sportieve inzameling. Meer dan 100 deelnemers gingen de challenge aan en haalden 2.000 euro op. In bijzijn van Ralph de Kleijn, Chef Vriendjespolitiek van Doesgoed, mocht de kersverse wethouder Christiaan Peetoom een cheque uitreiken aan twee kinderen die dit jaar mee kunnen met de Kindervakantieweek.

Het is de tweede keer dat Doesgoed en Tree11 een benefietevenement hielden ten bate van de Kindervakantieweek. Deze week is speciaal voor kinderen die door omstandigheden helaas niet met hun gezin op vakantie kunnen, zodat ze toch lekker zorgeloos op pad kunnen zijn. Maar daar zijn wel gulle gevers voor nodig.

Arjan Baron, eigenaar van Tree11 en sinds kort ook Victorie Plaza:  "Als ondernemer vind ik het belangrijk om lokale goede doelen te steunen. Mooi dat een groep van meer dan 100 mensen vandaag, door het uitoefenen van hun hobby, daar een bijdrage aan levert." Iedereen kon op eigen niveau meedoen. Voor de toppers was er een Crossfit wedstrijd en wie wat minder fanatiek is kon meedoen in de yogastudio.

Voor Christiaan Peetoom was het zijn allereerste publieke wapenfeit, sinds hij woensdag werd geïnstalleerd als wethouder.  Zelf een fanatiek Crossfitter, zei toe volgend jaar zélf mee te doen. ”Het is mooi om te zien dat Tree11 en Humanitas samen optrekken om dit mogelijk te maken voor de kinderen. De rol van Doesgoed als intermediair is daarbij van groot belang.” (foto: Ardi Dienske)
Pin It
Bekeken: 2256x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/