Gemeente Dijk en Waard laat de Zuidtangent bij de kruising met de Westtangent herinrichten. Onder andere worden bij de kruising nieuwe rijstroken aangelegd. Het werk duurt tot september. Tussendoor in augustus is de Zuidtangent bij de kruising drie weken lang afgesloten. Omleidingen zullen worden aangegeven.

Het project maakt deel uit van de herinrichting van het stationsgebied. De gemeente heeft Boskalis aangetrokken als aannemer. Liander trapt af met het verleggen van kabels en leidingen in de grond. Daarna wordt opvolgend gewerkt aan het communicatienetwerk door KPN, een waterleiding gelegd door PWN en een nieuw fietspad en een nieuw voetpad aangelegd langs de Zuidtangent. Ook worden er veel bomen en planten geplant.

In de zomervakantie, van 7 tot 25 augustus, is de weg zelf aan de beurt. Bij de kruising is de Zuidtangent dan afgesloten (het Stationsplein volgt nog). De Westtangent blijft deels open voor doorgaand verkeer, maar de aansluitingen zijn dus dicht. Verkeer dient om te rijden via de W.M. Dudokweg of via de Umbriëllaan en het Stationsplein. Tijdens het werk blijven aan één zijde een fiets- en voetpad langs de Zuidtangent beschikbaar.

De werkzaamheden vinden doordeweeks van 07:00 tot 19:00 uur plaats en soms ook op zaterdag.
Pin It
Bekeken: 2712x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/