Gemeente Dijk en Waard start dinsdag 30 mei met het jaarlijkse zomeronderhoud aan de sportvelden in de gemeente. Het onderhoud bestaat onder andere uit het inzaaien van kalende plekken op de grasvelden. Van Hugo Boys, SVW’27, Reigerboys, SV Vrone en KSV worden eerst de trainingsvelden aangepakt. Om ze goed te laten herstellen, kunnen ze tot 25 juli niet gebruikt worden.

Maandag 3 juli gaat de gemeente aan de slag met onderhoud aan de wedstrijdvelden. Ook deze velden worden ingezaaid waar nodig. De wedstrijdvelden mogen tot eind augustus niet betreden worden.

De tweede en derde divisie van het amateurvoetbal beginnen komend seizoen in het weekeinde van 19 en 20 augustus. De vierde divisie mannen begint een weekend later. In dat weekend start ook de jeugdcup voor de hoogste divisies in het jeugdvoetbal. (foto: Pixabay / Salyasin)
Pin It
Bekeken: 1062x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/