Zing jij in het Nederlands of een Noord-Hollandse streektaal of dialect? Dan is het Regio Songfestival misschien wel iets voor jou. De winnaar van Noord-Holland staat op 4 november tegenover de winnaars uit andere provincies in de finale van het Regio Songfestival.

Mediapartner NH is daarom op zoek naar het beste muzikale talent. Iedereen die eigen muziek maakt in het Nederlands of een Noord-Hollandse streektaal of dialect kan zich aanmelden. Benieuwd naar de voorwaarden? Het lied mag nog niet eerder uitgebracht zijn en daarnaast is de muzikant boven de achttien jaar.

Vanaf 31 augustus zijn de voorrondes te volgen op de kanalen van NH. Dat geldt ook voor de provinciale finale op 26 oktober. De allereerste finale van het Regio Songfestival wordt op 4 november gehouden in de Stadsschouwburg in Utrecht. Alle dertien regionale omroepen van Nederland hebben een eigen inzending.

Het wordt een grote show in de stijl van het Eurovisie Songfestival. Elke regio presenteert haar eigen act. Het belooft een bont gezelschap te worden, omdat de inzendingen in allerlei verschillende streektalen en dialecten moge zingen. Dat kan dus zomaar Westfries, Volendams, Brabants of Limburgs zijn.

Enthousiast geworden? Aanmelden voor het liedjesfestijn kan tot 3 juni.
Pin It
Bekeken: 2244x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/