Het liep gisteravond na de wedstrijd tegen West Ham uit de hand in het stadion van AZ. Na het fluitsignaal braken er rellen uit. De politie zegt tot nu toe nog niemand te hebben aangehouden voor de ongeregeldheden in het stadion, meldt mediapartner NH nieuws.

AZ verloor gisteren de halve finale van de Conference League van de Engelse club. De ongeregeldheden begonnen op de hoofdtribune: uitgenodigde West Ham-fans werden belaagd toen zij begonnen te juichen.

AZ-supporters van de fanatieke aanhang achter de goal braken door een hek dat hun tribune scheidde van de hoofdtribune. Zij zochten direct de confrontatie met de West Ham-aanhangers en konden pas worden teruggedreven toen de Mobiele Eenheid (ME) in actie kwam.

"In het stadion zijn gisteravond geen aanhoudingen verricht", vertelt een woordvoerder van de politie aan NH. "De politie is naar het stadion gegaan om de openbare orde te herstellen. De focus lag daarop." Ze vindt het verdrietig dat de avond zo is verlopen. De politie is van plan camerabeelden te bekijken om te achterhalen wie zich misdragen heeft.

Bij de rellen zijn mogelijk ook mensen gewond geraakt. "Er hebben zich geen gewonden bij ons gemeld", zegt de woordvoerder. De politie heeft het filmpje dat online rondgaat met gewonde supporters wel gezien, maar verwacht niet dat ze zich melden.

Eerder op de dag was het ook onrustig bij het station. "Ook bij het station heeft de politie opgetreden met als doel de openbare orde te herstellen", zegt de woordvoerder van de politie. Hier hangen ook camera's. "Ook hier gaan we de beelden bekijken om personen te identificeren."
Pin It
Bekeken: 1431x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/