De 29-jarige Amir die vorige maand dood werd gevonden in een sloot langs het Klippad in Koedijk, is waarschijnlijk slachtoffer geworden van een noodlottig ongeval. Dat heeft een politiewoordvoerder gemeld aan Streekstad Centraal. Lange tijd tastte de politie in het duister of de Alkmaarder om het leven is gekomen door een misdrijf.

"Maar daar zijn geen aanwijzingen voor gevonden", vertelt een woordvoerder. "We zijn nog niet helemaal klaar met het onderzoek, maar het lijkt om een ongeval te gaan." Die woensdagmiddag 12 april wordt in het water langs het Klippad in Koedijk een gruwelijke ontdekking gedaan door omstanders.

Ze vinden het lichaam van een man en bellen 112. Een deel van het park wordt vervolgens afgesloten en als de politie een jas vindt wordt ook langs de Isarstraat afzetlint gespannen. "We doen nu onderzoek naar wie het is en hoe die persoon is overleden", vertelde een politiewoordvoerder kort na de vondst aan Streekstad Centraal. De dagen die volgen tast de politie in het duister over de identiteit van de overleden persoon. Wie is het? Op die vraag krijgt de politie geen antwoord. Totdat ze de hulp van het publiek inroepen en de foto van een gevonden jas deelt. Iemand herkent het kledingstuk en binnen enkele uren is duidelijk wie de dode man is: een 29-jarige Alkmaarder. Vervolgens spreekt de politie met verschillende getuigen. Ook worden familieleden van de man opgespoord in het buitenland en zoeken rechercheurs bij de vindplaats in Koedijk.

Maar meer duidelijkheid over de vondst van de dode man bleef lang uit. Ook een aantal dagen geleden nog kon de politie niks zeggen. Tot nu. De politie wil geen verdere uitspraken doen over wat er mogelijk is gebeurd. Ook is niet duidelijk op welke termijn het onderzoek wordt afgesloten.
Pin It
Bekeken: 4331x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/