Het zal waarschijnlijk nooit echt duidelijk worden wat de oorzaak van de brand was die vorige week woedde in een woonwagen aan de Alkmaarse Mondriaanstraat. Dat heeft de politie gemeld aan Alkmaar Centraal. Het politieonderzoek naar de brand is inmiddels afgerond.

Dinsdagavond 9 mei brak brand uit in de Alkmaarse stacaravan. Toen de hulpdiensten bij de woning aankwamen, was niemand aanwezig. Omwonenden laten aan Alkmaar Centraal weten dat al langere tijd niemand in de stacaravan woonde, maar dat kan politiewoordvoerder Mascha Koning noch bevestigen noch ontkennen.

Wel vertelt ze dat het onderzoek inmiddels is afgerond. Zonder resultaat. "Brand is vaak moeilijk te onderzoeken, want sporen worden vaak vernietigd", zegt Koning. Het vermoeden bestaat dat de brand is ontstaan in de keuken, maar meer over de oorzaak is niet bekend. "Helaas kunnen we niet honderd procent zekerheid geven. Opzet valt niet geheel uit te sluiten, maar een andere oorzaak ook niet."

De woning is vanwege de schade onbewoonbaar verklaard. Het is niet bekend hoeveel tijd de herstelwerkzaamheden in beslag gaan nemen. (Foto: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 1484x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/