Creatieve makers in Alkmaar worden uitgenodigd om mee te doen aan de 'Makersimpuls'. De gemeente stelt vier of vijf beurzen van 25.000 euro beschikbaar, aangevuld met een begeleidingstraject van een jaar, om een creatief, artistiek of cultureel initiatief te realiseren. De gemeente organiseert woensdag 24 mei een inloopmiddag over het project.

Makersimpuls is voor professionele én startende creatieve makers met een kunstvakopleidingsdiploma en/of een zelfstandige beroepspraktijk, of die een eigen bedrijf op willen starten. Een andere voorwaarde is dat zij werken aan een project dat de maatschappelijke uitdagingen van Alkmaar ondersteunt. Om in aanmerking te komen voor een beurs is een ontwikkelplan nodig waarin staat wat je wilt realiseren en op welke manier. Om een goed ontwikkelplan te maken organiseert de gemeente een aantal masterclasses. Het plan moet uiterlijk 31 augustus ingezonden worden.

De inloopmiddag is van 14:00 tot 17:00 uur bij Artiance aan het Canadaplein en aanmelden is niet nodig. Meer informatie en een aanmeldformulier voor de masterclasses zijn te vinden op alkmaar.nl/makersimpuls.
Pin It
Bekeken: 1403x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/