Wie vanavond de weg op gaat in Alkmaar moet bedacht zijn op groepen wandelaars. Deze week wordt de traditionele Avond4daagse weer gelopen. Onder meer scholen doen mee. De wandelaars zorgen voor een gezellige drukte langs de Alkmaarse wegen. Het evenement start vanavond op twee locaties: Ringers in Overstad en PCC Fabritius aan de Van Ostadelaan.

Voetstappen en kinderstemmen die met opgewekte liederen de stemming erin houden: de Avond4daagse is ieder jaar weer een vrolijk schouwspel. En voor veel mensen ook pure nostalgie, want wie heeft er niet ook zelf als kind meegelopen met de wandeltocht? Het wisselvallige weer hoort er net zo goed bij als het stukje fruit dat wandelaars onderweg krijgen uitgedeeld.

Om de drukte een beetje te spreiden zijn er op de wandeldagen twee startlocaties. Vanavond zijn dat dus Ringers Winkelcentrum en PCC Fabritius. De kaartjes zijn al verdeeld, inschrijven kan officieel niet meer - maar een enkeling kan zijn geluk nog beproeven aan de start, tussen 18:00 en 18:30. Zie ook de website.

Behalve vanavond wordt er gewandeld op dinsdag, woensdag en donderdag. Op donderdag is ook de feestelijke finale. Dan mogen ook de allerkleinsten - broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes - hun wandelkunsten vertonen in de speciale Peuterloop. De start is dan voor alle groepen om 18:00 bij Ringers Winkelcentrum op de Noorderkade. Ringers Winkelcentrum is die dag de plek van de finish. (foto: Avond4daagse 2022)
Pin It
Bekeken: 1486x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/