Een 14-jarige jongen is in de nacht van woensdag op donderdag op heterdaad betrapt toen hij een fiets probeerde te stelen bij station Heiloo. Tegen de tiener is proces-verbaal opgemaakt.

De jongen liep woensdagnacht rond 02:30 uur rond door de fietsenstalling van station Heiloo. "Hij zat te rommelen aan verschillende tweewielers", vertelt een politieagent. De agent kwam voorbijrijden en hield de jongen staande. Nadat proces-verbaal werd opgemaakt, is de tiener naar huis gebracht.

Het is volgens een politiewoordvoerder niet duidelijk hoe vaak tweewielers worden gestolen rondom het treinstation in Heiloo. Wel zijn andere treinstations in de regio bekend die geteisterd worden door fietsendiefstallen. Zo is de gemeente Dijk en Waard met de NS en politie in gesprek om de diefstallen bij station Heerhugowaard een halt toe te roepen.
Pin It
Bekeken: 709x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/