Auto's met beschadigde spiegels, banden die zijn lekgestoken: bewoners van de Vondelstraat en de straten in de omgeving daarvan kunnen erover meepraten. Het heeft er alle schijn dat er een vandaal actief is in de buurt, misschien wel meer dan één. Op de Facebookpagina 'Je bent Alkmaarder als' wordt er druk gespeculeerd. De politie wil graag alles weten om goed onderzoek te kunnen doen.

De Vondelstraat, de Camphuysenkade, meerdere auto's: wie meeleest op de Facebookpagina krijgt een idee van de schaal van de vernielingen. Andere leden van de pagina stellen dat ze lawaai gehoord hebben in de nacht van zaterdag op zondag.

"We hebben hier ook meldingen van gehad," laat Felicity Bijnaar van de politie weten aan Alkmaar Centraal. "Op dit moment ligt er ook één aangifte. Maar daar komen er misschien nog wel meer bij." De politie bevestigt dat er meerdere voertuigen zijn beschadigd. De kwestie wordt serieus genomen, de politie onderzoekt de gevallen die bekend zijn. "Maar als er meer slachtoffers zijn," zegt Bijnaar, "dan zou ik zeggen: meldt u zich bij ons!"

Niet alleen slachtoffers kunnen zich melden bij de politie, ook getuigen kunnen helpen. "Denk daarbij ook aan camerabeelden waarop misschien iets te zien is," legt Bijnaar uit. Wie meer weet kan bellen op het algemene nummer van de politie, 0900-8844. Verder kan er online aangifte worden gedaan.
Pin It
Bekeken: 1890x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/