Uit zijn hand kwamen 's werelds beroemdste zonnebloemen en de meest geziene sterrennacht. Vijf parels van de Nederlandse oude meester, Van Gogh, worden vanaf 29 april t/m 3 september april bij elkaar gebracht en tentoongesteld in het Stedelijk Museum Alkmaar.

De werken zijn het pronkstuk in een grote expositie over de inspiratie van De Bergense School, een stroming in de Nederlandse schilderkunst. Maar bij alleen de expositie Van Gogh & Friends, in het Stedelijk museum, blijft het niet. Zo'n 133 jaar na zijn dood komt de wereldberoemde schilder tot leven in Alkmaar en staat de stad in het teken van de meester. Heel cultureel en culinair Alkmaar geeft een 'Van Gogh-tintje' aan zijn onderneming met speciale Van Gogh hotelarrangementen en Van Gogh-diners.

Zaterdag 29 april opent de expositie in het Stedelijk Museum Alkmaar met een openbaar muzikaal evenement op het Canadaplein. Deze dag is het museum tussen 15:00 en 17:00 uur gratis te bezoeken. Voor meer informatie kunt je kijken op alkmaarprachtstad.nl.
Pin It
Bekeken: 1897x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/