Ava Emanuel en Talitha Sluman van Holland Schermen hebben afgelopen weekend zilver en brons gewonnen tijdens het Nederlands kampioenschap in Amstelveen. De pas 15-jarige Talitha uit Alkmaar verloor haar halve finale op slechts één punt van Valerie Buijse uit Amsterdam. In de finale was Valerie ook een maatje te groot voor Ava.

In de eerste eliminatieronde Ava versloeg haar clubgenoot Lotte Dammroff met 15-11. Later speelde ze een zinderende halve finale tegen Elize Butin Bik. Na eerst op achterstand te komen, herstelde Ava zich en won ze met 15-13. Talitha kwam als derde geplaatst uit de kwalificatiepoule en mocht daardoor de eerste ronde overslaan. Daarna won ze haar tweede ronde met overmacht van Heleen Schipperheijn (15-2).

In de halve finale trof Talitha de Amsterdamse Valerie Buijse. Ze streed als een leeuwin en winst leek mogelijk, maar het mocht uiteindelijk toch niet zo zijn. Ze verloor maar net met 14-15. De finale was een duel tegen Ava en Valerie, en deze partij eindigde met 8-15 in het voordeel van de Amsterdamse.
Pin It
Bekeken: 1259x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/