De renovatie van de muziek- en dansschool aan het Veld in Heiloo komt in zicht. De gemeente nodigt daarom inwoners en andere geĂŻnteresseerden uit om donderdagavond 20 april naar de muziek- en dansschool te komen om de ontwerpen voor de verbouwing te bekijken. De projectleider en architect zijn op deze inloopavond aanwezig voor uitleg en het beantwoorden van vragen.

Het pand aan het Veld 1 stamt uit 1980 en moet hoognodig worden opgeknapt, vanwege een aantal gebreken waaronder een lekkend dak. Gemeente Heiloo wil meteen dat het gebouw wordt aangepast voor een brede podiumkunstenschool, waarin onder andere ook Harmonie Caecilia een thuis heeft. De kosten werden eind 2021 geraamd op grofweg 1,3 miljoen euro, maar de gemeente heeft er uiteindelijk rond 1,8 miljoen euro voor gereserveerd. Naast dat de bouwkosten hoger uitvallen, waren nog niet alle kosten voor de renovatie en een brandinstallatie meegenomen in de eerste raming.

De inloopavond duurt van 19:00 tot 20:30 uur en aanmelden is niet nodig.
Pin It
Bekeken: 652x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/