Op 11 juni vindt alweer de 8ste editie van de Langedijker Run plaats. Wat begon als een klein dorpsloopje is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig hardloop evenement.

De populariteit is onder ander te danken aan het feit dat de 15 euro aan inschrijfgeld wordt geschonken aan Stichting De Kanjerketting en het Hospice Schagen. Twee doelen die zich beide op hun eigen manier inzetten voor mensen met kanker en hun directe naasten.

Lopers kunnen kiezen uit twee afstanden. De 5 of de 10 km. Niet alleen volwassen lopers kunnen hun hardloopschoenen uit de kast halen ook aan de allerkleinste is gedacht. Zij kunnen meedoen aan de Kidsrun. Kinderen tussen de 3 t/m 6 jaar kunnen deelnemen aan de 800 meter loop. Voor kids van 7 t/m 12 jaar is er de 1200 meter loop. Inschrijven voor de Kidsrun is kosteloos en voor elke deelnemer  ligt er natuurlijk een originele De Langedijker Run medaille klaar!

Inschrijven kan online op www.delangedijkerrun.nl of ter plaatse op 11 juni tussen 10.00 en 12.00 uur.
Pin It
Bekeken: 1021x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/