Zaterdagavond is even na 21:30 uur brand gemeld bij een bedrijf aan de Hectorlaan in Heerhugowaard. De brandweer schakelde vrij snel op naar 'zeer grote brand' om meer materieel en mensen ter plaatse te krijgen en is inmiddels massaal ter plaatse.

Om 21:55 werd opnieuw opgeschaald, nu naar GRIP1. Dat betekent dat er vanuit een lokaal commandocentrum coördinatie tussen de hulpdiensten plaatsvindt. Ook komt er dan standaard een ambulance naar de lokatie.

Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio is de brand ontstaan in een sauna. De situatie bleek zo ernstig dat er al snel werd opgeschaald en de hulpdiensten het pand hebben ontruimd. Het is nog niet duidelijk of er nog mensen in de sauna zijn. Of omliggende gebouwen mogelijk in gevaar zijn, is nog niet bekend.
Pin It
Bekeken: 7501x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/