Het kan nooit kwaad om te weten hoe je voor jezelf op moet komen. Een goede houding, stemgebruik, uitstraling en grenzen stellen zijn daarvoor uiterst belangrijk. Maar hoe doe je dat? In Noord-Scharwoude kunnen meiden van 13 tot 20 jaar hier een spoedcursus in krijgen tijdens de zes weken durende cursus zelfverdediging.

De cursus gaat te werk aan de hand van praktijkgerichte oefeningen. Zo worden verschillende zelfverdedigingstechnieken geoefend. Onder leiding van Ella Doesburg leren  de meiden onder meer hoe ze los moeten komen wanneer ze worden vastgepakt en wat een effectieve tegenaanval is. Ook worden lastige situaties besproken en leren de meiden hoe ze onveilige situaties kunnen herkennen en vermijden.

Door een bijdrage uit het Lokale Sportakkoord van de gemeente Dijk en Waard wordt de weerbaarheidstraining tegen een bedrag van 15 euro aangeboden door karatevereniging Funakoshi.

Gedurende zes zondagen gaan de meiden van 10.30 tot 12.00 aan de slag in de gymzaal aan de Schoolstraat in Noord-Scharwoude. Aanmelden kan via de mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1234x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/