'Toen ik je zag' is aankomende week te bewonderen in De Beun. De verfilming van het boek van Isa Hoes is van maandag 17 tot en met donderdag 20 april elke dag te zien in het theater in Heiloo.

In de bestseller beschrijft Isa Hoes haar leven met Antonie Kamerling, die in 2010 overleed. De verfilming gaat over het acteurskoppel Esther (Noortje Herlaar) en Bastiaan (Egbert-Jan Weeber). Ze leiden op het eerste gezicht een droomleven. Ze krijgen allebei de ene na de andere fantastische rol aangeboden, wonen met hun kinderen in een idyllische boerderij en zijn nog altijd stralend verliefd op elkaar.

Maar er is een andere kant van hun leven, die maar weinigen zien. De angsten en gekmakende onzekerheid waar Bastiaan mee kampt, hebben een steeds grotere impact op hem en de relatie. Uit alle macht probeert Esther haar grote liefde en gezin op de rit te houden, maar de ziekte in Bastiaans hoofd laat zich maar moeilijk bevechten.

De film duurt 118 minuten en een kaartje kost 12,50 euro. Meer informatie over de film en alle speeltijden is te zien op theaterdebeun.nl/filmprogramma.
Pin It
Bekeken: 686x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/