Op zondag 16 april vindt voor de 13de keer de PCC Maalwater Run en Walk plaats. Een samenwerking van Rotary Club Heiloo, atletiekvereniging Trias en de buurtsportcoaches.

Het evenement zamelt geld in voor het goede doel, het Rotary Sportfonds. Het fonds ondersteunt de sportparticipatie voor jongeren, vluchtelingen, ouderen statushouders en gehandicapten. Samen met andere ondernemingen in Heiloo zorgt hoofdsponsor het Petrus Canisius college voor de realisatie van het evenement.

Dit jaar voegt de sportieve inzamelingsactie een nieuwe vorm van beweging toe. Voorgaande jaren bestond het evenement uit een Run en Walk en dit jaar komt daar een 20 km Bike bij. In samenwerking met vrijwilligers van Stichting Oer-IJ maken deelnemers een fietsexcursie langs historische plekken in omgeving Heiloo.

Er wordt hardgelopen over vijf afstanden:
1 km: scholierenloop groep 1 t/m 8
2 km: scholierenloop groep 5 t/m 8
4 km: recreatieloop junioren 12 – 18 jaar
10 km: wedstrijdloop en trimloop
300 m: Bambini Run (terplekke inschrijven)

De hardlooproutes gaan deels door woonwijken, dus het kan zijn dat wegen zijn afgesloten.

Tijdens de Walk wordt er aan de hand van een routebeschrijving gewandeld tussen de 4 en de 16 km. Inschrijven voor de Walk en Bike kan op de dag zelf in de Trias-kantine. Inschrijven voor de Run kan hier.
Pin It
Bekeken: 721x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/