Bij supschool Cup of Sup in Broek op Langedijk, kan je in de maand april zelfs tijdens de feestdagen lekker op het water dobberen. Gewapend met een peddel en op de sup. Tijdens de Pasen sup Tour kunnen er bijvoorbeeld paaseieren worden gezocht en tijdens de Koningsdag sup Tour krijg je niet alleen korting als je oranje gekleed bent, maar ook een oranje lekkernij. Jennifer Simons, oprichter van Cup of Sup is niet bang dat ze daardoor zelf de feestdagen mist. "Op koningsdag suppen we vooral in de ochtend, dus er is nog genoeg tijd om zelf ook naar een markt of naar iets anders te gaan. Ik vindt het zelf niet erg."

De Supschool heeft veel verschillende sup-activiteiten, zo kun je met je hond suppen, een kinder-of bedrijfsfeestje geven, een Sup fit doen met een workout op het supboard of een suptocht maken met volle maan. In dat geval worden de sups versierd met verlichting. Daarnaast is er ook nog de webshop, waar niet alleen sups worden verkocht: "Er is gewoon heel veel wat mensen willen kopen op het gebied van sup. We verkopen 30 soorten supboards en dat zijn allemaal versies die mensen mogen testen."

Jennifer heeft Cup of Sup vijf jaar geleden opgericht. Vanuit haar voormalige sales en marketingbaan besloot ze met haar toen al tien jaar aan sup ervaring toch de overstap te maken en begon ze een supschool. "Als je een rondje maakt op het water kom je helemaal tot rust." De kou houd haar ook niet tegen om het water op te gaan. "Ik vindt het leuker dan binnensporten, je kan ook de hele winter door suppen. Hier in Nederland is het niet koud. Dat denken mensen, maar het is koud in Alaska en daar suppen ze ook gewoon." Aanmelden voor het suppen kan via de website.
Pin It
Bekeken: 1237x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/