Afgelopen weekend vond de landelijke finale van de KNSB Cup B & M Kunstrijden plaats in Utrecht. Vijf kunstrijdsters van de Alkmaarsche IJsclub kwamen in actie tijdens dit kampioenschap voor de B en M-categorieën en twee van hen reden zichzelf naar het podium: Nova Scheelings won zilver bij de Junioren B en Olivia Voskuijl  (11) behaalde brons bij de Midi's.

Na zes jaar zonder wedstrijden, kwalificeerde 21-jarige Nova Scheelings zich in de eerste kwalificatiewedstrijd direct voor de finale. Daarna werkte ze hard verder aan het perfectioneren van haar kür. Afgelopen weekend was het loon naar werken met een mooie tweede plaats. Olivia Voskuijl had zich ook zonder problemen voor de finale geplaatst. Ze pakte tussen de Midi's meerdere keren een podiumplek met sterke küren. In de finale herhaalde ze dat kunstje en pakte ze het brons.

Ook andere rijdsters van de AIJC presteerden goed. Katia Suris (16) behaalde een vijfde plaats in de categorie Basic Novice B , Katya El-Kalaani (17) werd zesde in de categorie Advanced Novice B en Anne Fleur Smit (12) eindigde als elfde in de categorie Midi's achter haar clubgenootje Olivia.

Coach Marcus en de kunstrijdsters van AIJC kijken terug op een succesvol wedstrijdseizoen. De meiden verbeterden zich continu en lieten elke wedstrijd sterke küren zien, met steeds hogere scores. De komende periode zullen ze hun oefeningen verbeteren en nieuwe elementen toevoegen voor het nieuwe wedstrijdseizoen. Ook zullen ze zich, net als alle andere clubleden, voorbereiden op het AIJC IJsgala op 1 juli.
Pin It
Bekeken: 1502x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/