Donderdag 6 april start de ‘Be Your Selfie Tour’ in Winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard. De officiële opening wordt om 11:00 uur verricht door zangeres Mikki van Wijk en Tessa Morsink, asset manager Middenwaard. De tour is speciaal ontworpen om bezoekers hun perfecte plaatje of video te laten maken. Maar dat is niet de enige boodschap, de naam zegt het al: de tour biedt vooral ruimte om gewoon jezelf te mogen zijn.

Het concept van de tour speelt in op de huidige 'instagrammable selfie' trend, wat betekent dat de beleving uitnodigt tot delen op social media door gebruik van kleurrijke achtergronden en opvallende elementen. De tour bestaat uit dertien selfie kamers, van een roze engelenvleugels setting tot een telefooncel en een candy room, waarin ieder zijn of haar eigen ‘statement’ kan maken. Daarnaast is er workshop met tips en trucs over het jezelf beschermen tegen hacking, oplichting en online pesten.

Tijdens de openingsdag zullen leerlingen van diverse scholen uit Heerhugowaard de tour en de workshop doen.

Entree kost 4 euro, groepstickets voor minimaal drie personen zijn 10 euro. Kinderen tot 2 jaar kunnen gratis naar binnen. De tour is in samenwerking met Zeg Maar HUGO tot stand gekomen en loopt van 6 april tot en met eind juni. Meer op middenwaard.nl/selfie.
Pin It
Bekeken: 1426x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/