De politie heeft drie Heerhugowaarders en een man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden vanwege een babbeltruc in Akersloot.

Het 85-jarige slachtoffer werd gebeld door een 'bankmedewerker' die vroeg of de man geld wilde overmaken 'zodat zij het veilig weg konden zetten'. Even later kwam een man langs om de bezittingen op te halen. Het slachtoffer vertrouwde het toch niet en nam een dag later contact op met zijn bank, die vervolgens de politie inschakelde.

De verdachten zijn een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en Heerhugowaarders van 19, 20 en 21 jaar. "Op dit moment zijn we aan het onderzoeken wat hun rol is bij deze oplichting", vertelt een politiewoordvoerder. De vrouw die zich aan de telefoon voordeed als bankmedewerkster is nog niet aangehouden.
Pin It
Bekeken: 1449x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/