Mondial Cosmetics Alkmaar maakt met een kleinere omvang een doorstart. Daarmee kunnen 35 van de 50 medewerkers hun werkzaamheden voortzetten, maar valt de geurlijn weg.

De ontwikkelaar en fabrikant van make-up- en verzorgingsproducten is onder andere leverancier voor Etos en Hema. De coronacrisis en  de gestegen grondstoffen- en energieprijzen, deden het bedrijf geen goed. Met al deze klappen achter elkaar zag de vorige eigenaar geen andere oplossing meer dan een faillissement aan te vragen. Op Valentijnsdag werd het bedrijf failliet verklaard.

Door de grote voorraden die het bedrijf nog bezat, konden werknemers met zekerheid nog enkele weken doorwerken. Ondertussen werd er gekeken naar de mogelijkheden voor een eventuele doorstart. In totaal melden zich vijftien geïnteresseerden voor de overname van het miljoenenbedrijf.

Uiteindelijk bleven er drie partijen over een heeft de hoogste bieder het overgenomen. Van de 50 werknemers van Mondial Cosmetics kunnen er nu 35 blijven werken. Het bedrijf schaalt daarmee in de omvang wel iets af. Zo valt de geurlijn weg.
Pin It
Bekeken: 2934x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/