Gewoon vanuit huis, en zonder een lidmaatschap, een boek bij de bibliotheek lenen en ophalen. In Heiloo kan dat sinds kort. De BiebApp zorgt ervoor dat je zonder abonnement toch boeken kunt lenen, je betaald dan gewoon per geleend boek.

Martina Kreijsig van bibliotheek Heiloo is blij met de app. "In deze tijd van digitaliseren is dit passend en waar de markt om vraagt. Het gaat om de uitbreiding van de service en dat je niet persé lid hoeft te zijn'', laat Martina aan Heiloo Centraal weten. Volgens haar was er genoeg vraag naar een app, "De app is zeer geschikt voor vooral jongeren die na hun achttiende geen abonnement willen of kunnen betalen, maar toch een boek willen lenen."

De BiebApp is gratis te downloaden in de App store en de Google Play Store. Medewerkers van de bibliotheek helpen nieuwe gebruikers graag op weg. Weet wel dat de app weliswaar voor iedereen te downloaden, maar dat allen bibliotheek Heiloo gebruik maakt van de app.
Pin It
Bekeken: 590x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/