Triathlon Langedijk verhuist dit jaar naar een andere locatie en wordt ook op een andere datum gehouden. Dat heeft de organisatie besloten. Het evenement wordt vanwege onzekerheid rond de locatie niet gehouden in Noord-Scharwoude, maar in het hart van Oudkarspel. De triathlon wordt een week naar voren geschoven, naar woensdag 14 juni.

"We hebben iedereen persoonlijk bericht over alle veranderingen en aangeboden dat ze gratis hun startbewijs mochten inleveren", vertelt medeorganisator Henk van de Grootevheen tegen Dijk en Waard Centraal. "Dat hebben ongeveer vijf tot tien deelnemers gedaan, maar door onze lange wachtlijst zijn die plekken alweer ingevuld."

De start en finish van de wedstrijd zijn bij Café De Heerlijkheid en Pont Meyer aan de Dorpsstraat in Oudkarspel. "Het loopparcours blijft nagenoeg hetzelfde, maar de zwem- en fietstocht is veranderd." De inschrijving is vorige maand geopend en voor individuele deelnemers inmiddels vol. Voor duo's en trio's is nog wel plek.

De eerste serie gaat 14 juni om 19:00 uur. De tweede ronde start om 19:10 uur. Meer informatie: triathlonlangedijk.nl.
Pin It
Bekeken: 2057x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/