Ouders zitten vaak met bergen kinderkleding en speelgoed waar niks meer mee gedaan wordt. Soms zelfs nog ongebruikt. "Daar moet toch een oplossing voor zijn", vinden ze bij het Mamacafé Dijk en Waard. Het online verkopen kost soms veel tijd en energie. Daarom werd er een beurs georganiseerd. Ouders of toekomstige ouders kunnen daar ervaringen uitwisselen, gezellig kletsen met koffie of thee en natuurlijk kleding en speelgoed ruilen.

Het Mamacafé organiseert dit soort bijeenkomsten al een tijdje, maar nu wordt de nadruk meer op het speelgoed en de kinderkleding gelegd. Daarom nu de Kinderkleding- en speelgoedbeurs XL. "De beurzen zijn echt een tegenwicht tegen de consumptiemaatschappij en het bespaart ouders een hoop geld.", zo is te lezen op de website.

Het Mamacafé staat in de startblokken om een stichting te worden. Hierbij worden ze geholpen door stichting Doesgoed. Het bedrijf is al negen jaar actief. De eerstvolgende beurs is op 2 april van 10:00 uur tot 14:00 uur in Heer Hugo aan de Gildestraat 2 in Heerhugowaard. Entree is twee euro per volwassenen, kinderen zijn gratis.
Pin It
Bekeken: 1341x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/