Kauwgommerk BenBits mag zich 'natuurlijk' en 'plasticvrij' noemen. Dat heeft het Hof van Justitie besloten. Perfetti van Melle, de snoepgoedfabrikant van onder andere Mentos kauwgom, stelde dat BenBits niet waar kan maken dat de kauwgom natuurlijk en plasticvrij is, maar dat klopt dus niet.

In een reactie laat directeur Milan Dontje weten blij te zijn met de uitspraak. "We mogen onze kauwgom nu officieel plasticvrij én natuurlijk noemen. En dat is uniek, want alle andere grote kauwgommerken maken hun kauwgom van plastic."

Met slogans als 'Zonder suiker, spaart de tanden' en 'smaakt de hele dag door', was BenBits in de jaren tachtig marktleider op het gebied van suikervrije kauwgoms. Vorig jaar opende het bedrijf haar nieuwe fabriek in Heerhugowaard. Voorzien van overschoenen en een haarnetje mocht Dijk en Waard Centraal toen een kijkje nemen.
Pin It
Bekeken: 1228x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/