In de Cultuurkoepel in Heiloo wordt zaterdag 25 maart een eerbetoon gegeven aan Jacques Brel. Olivier Laurent zingt vanaf 20:15 uur liedjes van de Belgische chansonnier.

Olivier Laurent is tweetalig opgevoed. Toen hij met zijn ouders in het Zuid-Franse St. Paul de Vence op vakantie was en daar zanger en acteur Yves Montand ontmoette, werd al snel duidelijk hoe goed hij was in het imiteren van stemmen van anderen. Hij maakte er zijn beroep van, schreef theatershows, nam deel aan wedstrijden en verscheen op radio en televisie.

Met zijn hommage aan de Belgische zanger krijgt Laurent zalen over de hele wereld stil. Na een optreden in het Kurhaus en meer dan honderd shows in onder andere Parijs, New York, MontrΓ©al, Brussel en Beiroet, is nu Heiloo aan de beurt. Een kaartje voor het concert kost 25 euro.
Pin It
Bekeken: 762x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/