Er komt geen tweede supermarkt in winkelcentrum 't Loo in Heiloo. De vergunning die de gemeente daarvoor heeft verleend, is teruggetrokken. Het plan zou zorgen voor teveel verkeersdrukte en de gemeente weet daar voorlopig geen oplossing voor.

De geluiden rondom het plan waren verdeeld. Waar winkeliers enthousiast klonken, waren er bezwaren van omwonenden. Want wat gebeurd er met het verkeer? Buurbewoners waren bang dat het te druk zou worden, aangezien de verkeersdrukte momenteel al hoog is. Volgens de bezwarencommissie kon het plan doorgaan als er duidelijkheid kwam over het verkeer. En daar bleek een knelpunt te zitten, want de gemeente kan niet bevestigen dat het plan voldoet aan een goede ruimtelijke ordening.

Wat de consequentie van het terugtrekken van de vergunning voor de initiatiefnemer is, is nog niet bekend. Met het intrekken van de vergunning is er ook een streep gezet door andere veranderingen aan de inrichting van het gebied, zoals het verleggen van de Willibrordusweg en het opnieuw inrichten van het parkeerterrein en de bosjes aan de westkant. Winkeliers zijn in ieder geval teleurgesteld. Een tweede supermarkt zou kunnen bijdragen aan de groei en bloei van het winkelcentrum, waar ook kleinere ondernemers van kunnen profiteren.  
Pin It
Bekeken: 686x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/