Het zou een groot futuristisch uitziend hotel moeten worden op de plek van het oude Strandhotel Nassau in Bergen aan Zee, maar het project staat on hold nu de Raad van State de afgegeven omgevingsvergunning schrapt.

Volgens de Raad heeft het gemeentebestuur van Bergen een kapitale vormfout gemaakt door een verkeerde vergunningsprocedure te volgen. Zo hebben B&W de gemeenteraad niet expliciet om toestemming gevraagd. Ook hebben ze een gecoördineerd vergunningenbesluit genomen, waardoor de kwestie niet eerst naar de bestuursrechtbank hoefde, maar gelijk bij de Raad terecht kwam. In principe is dat mogelijk, maar niet op de manier zoals B&W dat nu hebben gedaan.

Het resultaat is dat de vergunnings- en bestemmingsplanprocedure opnieuw moet worden opgestart. Ook tegenstanders van het plan kunnen opnieuw bezwaar indienen. Het is niet de eerste keer dat het college tegen obstakels loopt. Al eerder zette de raad de bouwprojecten aan het Plein in Bergen op pauze.
Pin It
Bekeken: 1904x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/