Zwaardere regenbuien, langere perioden van droogte en warmere zomers. Het klimaat verandert en daar houdt gemeente Alkmaar rekening mee met aanpassingen onder andere in de openbare ruimte. Voor het nieuwe beleidsplan rond klimaatadaptatie wordt dinsdag 28 maart een bijeenkomst georganiseerd voor inwoners, ondernemers en natuurorganisaties.

Wethouders Nicole Mulder (duurzaamheid) en Ad Jongenelen (groen & openbare ruimte) nodigen iedereen van harte uit om mee te praten over klimaatadaptatie in de komende vijf jaar. Inmiddels is een voorlopig beleidsplan opgesteld waarin de opbrengst zal worden verwerkt. Tijdens de bijeenkomst zijn er diverse ’tafels’ met de gespreksonderwerpen groen, bodem, riool, ruimtelijke ordening, veiligheid en gezondheid. Medewerkers van Stadswerk072 zitten aan.

De bijeenkomst duurt van 19:00 tot 21:00 uur in het stadhuis. Meer op alkmaar.nl/actueel/.
Pin It
Bekeken: 1315x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/