Op dinsdag 14 maart houden Noordwest Ziekenhuisgroep en inloophuis ’t Praethuys in het Alkmaarse wijkcentum Overdie een gratis themamiddag over hormoontherapie bij borstkanker.

Bij borstkanker is het mogelijk om met hormoontherapie behandeld te worden. Saskia de Bie, verpleegkundig specialist oncologie bij Noordwest, geeft antwoord op vragen over hormonale therapie tegen kanker, zoals hoe het werkt en wat de mogelijke bijwerkingen en hoe daarmee om te gaan.

De themamiddag duurt van 14:00 tot 16:00 uur en is gratis bij te wonen, maar aanmelden is wel nodig. Belangstellenden kunnen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 072–511 3644. Meer informatie is te vinden op nwz.nl en praethuys.nl.
Pin It
Bekeken: 1606x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/