De Provinciale Statenverkiezingen staan weer voor de deur. Op 15 maart kunnen inwoners naar de stembureaus gaan om hun keuze te maken uit de 23 partijen die in Noord-Holland meedoen. Om het stemmen te vergemakkelijken heeft Noord-Holland de online stemhulp 'MijnStem' gelanceerd. Aan de hand van 24 stellingen kunnen kiezers hun antwoorden op stellingen vergelijken met de politieke partijen.

En dat is nodig, want deze verkiezingen zijn misschien wel belangrijker dan ooit, vertelt commissaris van de Koning Arthur van Dijk. "De media staan vol met vraagstukken waar de provincie bij betrokken is. Ook de gesprekken aan de keukentafel gaan er vaak over."

Naast het lanceren van de stemhulp gaat de provincie ook inwoners informeren over de invloed die kiezers kunnen hebben door te gaan stemmen. Zo is vanaf 27 februari een podcast te beluisteren waarin presentatrice Eva Eikhout op zoek gaat naar het verhaal achter de stellingen uit de stemhulp MijnStem. De stemwijzer is te vinden op deze website.
Pin It
Bekeken: 4615x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/