Sinds deze week heeft Heiloo een Energie-klusteam. Het team van vrijwilligers helpt mensen die moeite hebben hun energierekening te betalen met energiebesparende klusjes. Ze komen gratis producten plaatsen zoals radiatorfolie en tochtstrips en geven praktische tips. Wethouders Antoine Tromp en Ronald Vennik gaven de onofficiële aftrap in het Trefpunt, dat hiervoor samenwerkt met Heiloo Energie en steun krijgt van de gemeente.

Energiecoaches van Heiloo Energie wilden graag meer betekenen voor noodlijdende inwoners en zochten daarvoor contact met het Trefpunt, dat ervaren is in het coördineren van een klusteam voor hand- en spandiensten. De klussers/coaches staan niet alleen paraat voor klusjes wat betreft besparing van gas en elektriciteit, maar ook van water. De gemeente steunt hun initiatief graag.

Inwoners kunnen om hulp vragen via het Trefpunt (072-5331297 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Dan komt er een energiecoach langs om te kijken wat voor energie- en waterbesparende maatregelen genomen kunnen worden. Daarna bestelt de coach kleine producten die nuttig zijn, zoals tochtstrips, ledlampen, radiatorfolie of een waterbesparende douchekop. Inwoners kunnen die zelf plaatsen, maar wie daar moeite mee heeft wordt graag geholpen. (foto: Zain Ali / Pexels)
Pin It
Bekeken: 838x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/