Meis de Jongh zegt de gemeenteraad van Bergen vaarwel. Het 40-jarige VVD-raadslid wil zich volledig gaan richten op haar werk in de energietransitie en duurzaam bouwen.

De Jongh nam in november 2018 plaats in de gemeenteraad namens Gemeentebelangen BES, maar stapte nog geen half jaar later over naar de VVD. Ze werd na de gemeenteraadsverkiezingen fractievoorzitter voor de liberalen, maar werd in december weer 'gewoon' raadslid. Haar werk als als adviseur voor omgevingsmanagement, projectmanagement en duurzaamheidsvraagstukken in de regio Alkmaar eisten teveel tijd op. Wel bleef ze zich inzetten met name voor het natuur, klimaat, duurzaamheid, ruimtelijke ordening. Arend Jan van den Beld nam haar positie in de raad over.

Nu stopt Meis de Jongh dus helemaal. Ze wordt opgevolgd door Kees Leijen, die net als zij in 2019 overstapte van Gemeentebelangen BES naar de VVD. (foto: Meis de Jongh / LinkedIn)
Pin It
Bekeken: 885x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/