De komende week moeten reizigers een alternatief vinden om naar hun bestemming te komen. Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari zal het personeel van regionale OV-bedrijven het werk neerleggen. Volgens vakbond CNV is dat besloten nadat de werkgevers niet hadden gereageerd op een ultimatum van de bond. Hoeveel werknemers gaan staken is niet bekend.

Niet voor het eerst deze maand wordt een stakingen in het streekvervoer aangekondigd. Anderhalve week geleden riep FNV personeel al op om twee dagen het werk neer te leggen. De stakingen hadden toen een beperkte impact op de reguliere dienstregeling.

Het is niet duidelijk wat de exacte gevolgen van de zojuist aangekondigde staking zullen zijn. CNV laat aan de NOS weten dat de voorbereidingen van de staking in gang zijn gezet en dat de vakbond niet op het voorstel van de werkgevers in zal gaan.
Pin It
Bekeken: 3365x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/