Componist en pianist Ben Harpenau is plotseling overleden. De Langedijker leed aan de zeldzame ziekte van Hunter. Hierdoor had hij last van doofheid en ernstige gewrichtsbeperkingen in zijn handen en vingers.

Voor de documentaire 'Ik ben die ik ben' werd Harpenau in 2011 gevolgd door de NTR. In de documentaire van Bob Kukler stond niet alleen de ziekte van Harpenau centraal, maar vooral ook de passie voor muziek. De Langedijker kon zijn geluk niet op toen zanger Stef Bos en pianist Cor Bakker zijn composities voor een afgeladen theaterzaal ten gehore werd gebracht.

Het is niet bekend waaraan Harpenau precies is overleden. Hij is 57 jaar geworden. (foto: NTR-documentaire Ik Ben Die Ik Ben van Bob Kukler)
Pin It
Bekeken: 2908x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/