Afgelopen weekend was AV Hera met een kleine maar fijne delegatie vertegenwoordigd op de Nationale C en D Indoor Spelen in Apeldoorn. Tijdens dit onofficiële NK voor jeugd onder 16 jaar veroverden de vier deelnemende Heranen drie keer goud en een keer zilver.

Op zaterdag pakte Mike Best verrassend goud bij het verspringen voor jongens onder 14 jaar. Tijdens de kwalificatie sprong hij direct een dik record van 4,94m en in de finale kwam hij tot meteen tot 5,03m. Zijn directe concurrenten hielden het spannend, maar kwam er niet meer voorbij. Op de 60m sprint bereikte Mike de finale en werd daarin netjes zevende in 8,37s, na een erg lange dag. Op de foto zijn prijsuitreiking.

Ilse Boumans leek op brons af te stevenen bij het hoogspringen O14 jaar, maar werd uiteindelijk toch nog afgetroefd. Met haar 1,45m en een vierde plek kan ze evengoed tevreden zijn. Tijdens de 60m horden finale werd Ilse zesde in 10,32s, nadat ze even afgeleid was door een valpartij naast haar.

Zeb Tesselaar was de meest succesvolle Heraan. Zondag knalde hij bij de jongens O15 op de 300m naar de winnende tijd van 38,78s, goed voor goud én een baanrecord voor zijn jaar. Zilver pakte hij bij het verspringen met een mooi nieuw record van 5,83m, ondanks dat hij ruimte over hield bij de afzetbalk. Tevreden was hij ook over record kogelstoten van 11,72m, ondanks dat hij daarmee nét niet derde werd.

Ook Rosalie ten Bruggencate liet haar dominantie zien, maar dan op de 800m meiden O16. Zonder echte bedreiging ging ze naar de winst in een tijd van 2:20,67 min.
Pin It
Bekeken: 1110x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/