Rondom station Alkmaar-Noord is dinsdagochtend weer een fietsverlichtingcontrole gehouden door de politie. Opnieuw bleek het stalen ros van veel fietsers niet in orde te zijn. In een uurtje tijd schreven agenten 50 bekeuringen uit.

De politie koos het gebied rond station Alkmaar-Noord voor een nieuwe controle, omdat daar vaak aanrijdingen met fietsers voorkomen. Een beruchte plek is de rotonde van de Hertog Aalbrechtweg en de Zeswielen / Schinkelwaard. "Als je veilig wilt fietsen moet je wel zorgen dat je goed zichtbaar bent!", aldus de politie.

In totaal zijn er deze maand door Politie Alkmaar-Duinstreek al meer dan 250 bekeuringen geschreven voor het niet voeren van fietsverlichting. "Komende dagen zijn we ook aanwezig in de ochtend en in de vroege avond voor verlichtingscontroles."
Pin It
Bekeken: 2156x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/